طرز تهیه کیک ها, طرز تهیه و دستورات پخت

طرز تهیه کیک بدون فر (کیک قابلمه‌ای) با ورقه نچسب

طرز تهیه کیک بدون فر (کیک قابلمه‌ای) با ورقه نچسب

طرز تهیه کیک بدون فر (کیک قابلمه‌ای) با ورقه نچسب

سلام به همه شما  …

انقدر گفتید دستور ساده بذار ساده بذار … اینم از این 😊😍طرز تهیه کیک بدون فر یا کیک قابلمه‌ای 😍 با عطر لیموترش تازه 🍋 که با ورقه های نچسب کوکینگ لاینر انجام میشه

عصرانه ایی راحت و ساده برای اهل خونه ☺ بدون فر

این کیک خیلی خوشمزه است 😊😍

طرز تهیه کیک بدون فر

نکات اصلی تهیه کیک بدون فر

  • ۱-اولا اگه بافت کیک هاتون خوب نمیشه چون اندازه گیری موادتون دقیق نیست. پیمانه استاندارد بخرید لیوان فرانسوای در مقادیر کسری دقیق در نمیاد . پیمانه استاندارد و تبدیلش به گرم رو در هایلایت ها میتونید پیدا کنید.
  • ۲- اندازه ماهیتابه و قابلمه رو طوری در نظر بگیرید که اگه کیک تو فر تو قالب ۲۰ پخته میشه اینجا ارتفاع کیک رو کم تر کنید و قطر رو بیش تر . چون کیک از بالا حرارت نمیبینه و سریع تر پخته میشه . من تو ویدئو اشتباه گفتم باید بزرگتر از ۲۰ باشه اگه لبه اش کوتاهه .
  • ۳- ارتفاع ماهیتابه یا قابلمه طوری کم نباشه که کیک بریزه بیرون . اگه ارتفاع لبه ماهیتابه کمه پس قطر رو بیش تر کنید کیکتون نازک میشه اما نمیریزه بیرون .
  • ۴- قابلمه و دمکن هم خیلی شبیه فر میشه اونم میتونی استفاده کنید .
  • ۵- لازم نیست کیک رو برگردونید اون طرفش سرخ بشه . کیک فقط باید بپزه و اون وقتیه که به خلال نچسبه و با دست زدن هم مشخص میشه . که نرم و تپل شده 😊 . تا کیک پخت بردارید و الا کف کیک سیاه و سوخته میشه .
  • ۶-برای اینکه کف کیک که به سمت شعله گاز هست نسوزه شعله در کمترین حد خودش باشه یکم مونده به خاموشی و از شعله پخش کن استفاده کنید .
  • ۷-من بخاری جمع میشد توسط دستمال خشک میکردم چون ماهیتابه ام بزرگ بود و نمیشد قبل پختن کیک دمکن بگذارم . نگذارید بخار آب روی کیکتون بریزه .

ویدئو آموزشی طرز تهیه کیک بدون فر :

 

آشپزخانه فزی عرضه کننده ورق تفلون نسوز کوکینگ لاینر

‫0/5 ‫(0 نظر)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *