طرز تهیه کیک ها, طرز تهیه و دستورات پخت

طرز تهیه کیک بدون فر (کیک قابلمه‌ای) با ورقه نچسب

طرز تهیه کیک بدون فر (کیک قابلمه‌ای) با ورقه نچسب

سلام به همه شما  …

انقدر گفتید دستور ساده بذار ساده بذار … اینم از این 😊😍طرز تهیه کیک بدون فر یا کیک قابلمه‌ای 😍 با عطر لیموترش تازه 🍋 که با ورقه های نچسب کوکینگ لاینر انجام میشه

عصرانه ایی راحت و ساده برای اهل خونه ☺ بدون فر

این کیک خیلی خوشمزه است 😊😍

طرز تهیه کیک بدون فر

نکات اصلی تهیه کیک بدون فر

  • ۱-اولا اگه بافت کیک هاتون خوب نمیشه چون اندازه گیری موادتون دقیق نیست. پیمانه استاندارد بخرید لیوان فرانسوای در مقادیر کسری دقیق در نمیاد . پیمانه استاندارد و تبدیلش به گرم رو در هایلایت ها میتونید پیدا کنید.
  • ۲- اندازه ماهیتابه و قابلمه رو طوری در نظر بگیرید که اگه کیک تو فر تو قالب ۲۰ پخته میشه اینجا ارتفاع کیک رو کم تر کنید و قطر رو بیش تر . چون کیک از بالا حرارت نمیبینه و سریع تر پخته میشه . من تو ویدئو اشتباه گفتم باید بزرگتر از ۲۰ باشه اگه لبه اش کوتاهه .
  • ۳- ارتفاع ماهیتابه یا قابلمه طوری کم نباشه که کیک بریزه بیرون . اگه ارتفاع لبه ماهیتابه کمه پس قطر رو بیش تر کنید کیکتون نازک میشه اما نمیریزه بیرون .
  • ۴- قابلمه و دمکن هم خیلی شبیه فر میشه اونم میتونی استفاده کنید .
  • ۵- لازم نیست کیک رو برگردونید اون طرفش سرخ بشه . کیک فقط باید بپزه و اون وقتیه که به خلال نچسبه و با دست زدن هم مشخص میشه . که نرم و تپل شده 😊 . تا کیک پخت بردارید و الا کف کیک سیاه و سوخته میشه .
  • ۶-برای اینکه کف کیک که به سمت شعله گاز هست نسوزه شعله در کمترین حد خودش باشه یکم مونده به خاموشی و از شعله پخش کن استفاده کنید .
  • ۷-من بخاری جمع میشد توسط دستمال خشک میکردم چون ماهیتابه ام بزرگ بود و نمیشد قبل پختن کیک دمکن بگذارم . نگذارید بخار آب روی کیکتون بریزه .

ویدئو آموزشی طرز تهیه کیک بدون فر :

 

آشپزخانه فزی عرضه کننده ورق تفلون نسوز کوکینگ لاینر

‫0/5 ‫(0 نظر)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *