کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی
این دستور کباب ترکی بسیار راحته و طعم فوق العاده ایی داره حتما درستش کنید
چند تا نکته داره که خدمتتون میگم
چرا داخل فر گذاشتم ؟
چون روش تنوری بشه !!! و الا فکر نکنید بدون فر نمیشه ! منتها اینجا تو فر طعم متفاوتی پیدا میکنه !
بادمجان ها حتما تلخ و تند نباشند تا کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی خوشمزه ای بشه 😉
چرا ظرف مسی ؟
من داخل ظرف مسی درست کردم و این ظرف با سرد شدن غذا داخلش کامل جدا میشه و نمیچسبه اما اگه دوست داشتید برای مهمان درست کنید و قالبی برگردونید کف کوکینگ لاینر بندازید چون بادمجان کامل میچسبه !
پیاز زیاد یا کم؟
مقدار پیاز زیاد نباشه !!! یک پیاز کوچولو برای مقادیر گوشتم زدم که کلا غیر از این ظرف یک ظرف دیگه ام درست کرده بودم !
امیدوارم از این غذای خوشمزه نهایت لذت رو ببرید 😊
نوش جان 😉
دوستتون دارم- فزی 😊
ویدیو آموزشی طرز تهیه کباب بادمجان ترکیه ایی
آشپزخانه فزی عرضه کننده ورق تفلون نسوز کوکینگ لاینر
من که درست کردم از اصلشم بهتر شد دستت درست خیلی خوب شد