انواع کباب, طرز تهیه و دستورات پخت

طرز تهیه کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی

کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی

کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی

این دستور کباب ترکی بسیار راحته و طعم فوق العاده ایی داره حتما درستش کنید

 چند تا نکته داره که خدمتتون میگم

چرا داخل فر گذاشتم ؟

چون روش تنوری بشه !!! و الا فکر نکنید بدون فر نمیشه ! منتها اینجا تو فر طعم متفاوتی پیدا میکنه !

بادمجان ها حتما تلخ و تند نباشند تا کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی خوشمزه ای بشه 😉

چرا ظرف مسی ؟

من داخل ظرف مسی درست کردم و این ظرف با سرد شدن غذا داخلش کامل جدا میشه و نمیچسبه اما اگه دوست داشتید برای مهمان درست کنید و قالبی برگردونید کف کوکینگ لاینر بندازید چون بادمجان کامل میچسبه !

پیاز زیاد یا کم؟

مقدار پیاز زیاد نباشه !!! یک پیاز کوچولو برای مقادیر گوشتم زدم که کلا غیر از این ظرف یک ظرف دیگه ام درست کرده بودم !

امیدوارم از این غذای خوشمزه نهایت لذت رو ببرید 😊
نوش جان 😉

دوستتون دارم-  فزی 😊

کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی

ویدیو آموزشی طرز تهیه کباب بادمجان ترکیه ایی

آشپزخانه فزی عرضه کننده ورق تفلون نسوز کوکینگ لاینر

‫5/5 ‫(1 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *