طرز تهیه چیز کیک یخچالی تمشک
عزیزان دلم 😍… من اومدم با یک آموزش جذاب … طرز تهیه چیز کیک تمشک یخچالی نه فر میخواد نه سخته ☺
جایگزین تمشک میتونه توت فرنگی، بلک بری، رزبری یا آلبالو باشه😍
کلا چیز کیک یخچالی و دسر های ژلاتین دار با همه میوه ایی خوشمزه میشه 😍شمام طرفدارش هستید ؟ 😍
.
بریم سراغ شاه میوه ها {تمشک} من تمشک میخرم میگذارم فریزر برای کل سال .
حالا اگه نتونستید تمشک پیدا کنید با میوه های قرمز دیگه دیگه درست کنید آلبالو یا توت فرنگی 😍
مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی تمشک
❌مواد برای قالب ۱۵ سانتی ❌
🍇مواد لازم برای سس تمشک 🍇
- تمشک یا بلوبری یا رزبری یا آلبالو یا توت فرنگی : ۲۰۰ گرم
- شکر : ۶۵ گرم
- بیسکوییت : ۱۰۰ گرم
- کره ذوب شده : ۴۰ گرم
مواد لازم برای مواد پنیری چیز کیک تمشک :
- پنیرخامه ایی ویلی : ۲۰۰ گرم
- خامه : ۱۲۰ گرم
- ماست : ۳۵ گرم
- شکر : ۵۰ گرم
- ژلاتین : ۵ گرم (کمی در آب جوش حل کنید تا دانه های ژلاتین کامل مخلوط شود )
- آب لیمو ترش تازه : ۵گرم
مواد لازم برای روی کیک تمشک :
- ۱۰۰ گرم سس تمشک
- ۵۰ گرم خامه
- ۲ گرم ژلاتین حل شده ( کلا ژلاتین زیادتر از اینم ریختید اوکیه ژلاتین کم نمیبنده )
اما من همه سس رو با کمی پودر ژله آلوئه ورا و ته استکان آب مخلوط کردم و خودش رو روی کیک ریختم … 🍇
.
برای قالب های بزرگ تر مواد رو دوبرابر کنید .
ویدئو آموزشی تهیه چیز کیک یخچالی تمشک
.
نوش جان
دوستدار شما
فزی 😊
آشپزخانه فزی عرضه کننده ورق تفلون نسوز کوکینگ لاینر