پیتزاها, دستورات پخت

پیتزا استیک

 

سلام سلاممم … فزی اومد با یک آموزش خیلی خیلی هیجان انگیز آموزش پخت یک #استیک نرم و آبدار … خوب جالبه برای تمام کسانی که گفتند این شاخ غول نیست … من کلی دایرکت گرفتم که استیک ما سفت میشه ! تجربه منم همین بود در گذشته ! بریم نکاتشو ببینیم ?

 

 

نکات مهم پیتزا استیک

۱-گوشتی که استفاده میکنید برای استیک باید مغز ران باشه برای گوسفند یا گوساله.کیفیت گوشت مهمه و زمان خوابانیدنش تو مواد یا مرینیت درست.حتما باید بالای ۶ ساعت در مواد باشه و الا سفت میشه گوشت گوساله حتی بیشتر! من که یک شب کامل میگذارم .. قبلش هم گوشت هارو کامل ورقه ورقه مبکنم که مواد به خوردش بره .. خود مواد مرینیت مثل سویا سس کارش نرم کردن بافت گوشت هست .

۲- به مواد مرینیت دقت کنید مقدار زیادی سویا سس شورش میکنه و خوب نیست .. برای پیتزای استیک بیش تر از ۲ تا ۳ ق غ نزنید . اول خوب تو روغن زیتون خیس خورد چشمی کمی سویا سس بزنید که کل گوشت ها رنگ بگیره . بعد ادویه دلخواه . به جای سس ماما سیتا ورسستر شایر هم میتونید بزنید اما اگه اونو میزنید ۱ ق غ بریزید .
۳-حتما باید روی چدن داغ داغ استیک درست کنید. من یک صفحه آهن دارم که ۶ میلی متریه اون رو زیر قابلمه استیل گذاشتم توی قابلمه استیل کوکینگ لاینر انداختم گذاشتم داغ داغ شد بعد استیک ها رو روش گریل کردم . نکته اش چیه ؟ من از قابلمه استفاده کردم چون گازم کثیف نشه اما زیرش آهن گذاشتم تا مثل چدن حرارت رو یک اندازه و ملایم پخش کنه … !
۴- سس قارچ : استاک مرغ ، گوشت و یا سبزیجات هر سه رو میتونید استفاده کنید و آماده اش هم هست . حتما اول باید قارچ بریزید بعد پیاز چون پیاز باید بعدش تفت داده بشه تا حالت خوشمزگی خاصی بگیره سستون … ازین سس توی خود پیتزام میتونید بریزید ? …

نان پیتزا با عطر سبزیحات :

روغن زیتون : ۱/۳ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
سیر : یک حبه له شده یا ۱ ق چ پودر سیر
سبزی جات خشک عطری : ۱ ق چ شامل رزماری و آویشن (من از آویشن درشت کمی خرد شده استفاده کردم )
نمک : ۱ ق چ
خمیرمایه فوری : ۲ و ۱/۴ ق چ
آرد ۴ پیمانه حدودا .
خمیر نان کمی حالت لاستیکی داره ولی سفت نیست بعد از حجم گرفتن یک ساعت داخل جای گرم و ۳۰ دقیقه دوباره استراحت در محیط بعد روش رو پر کنید و بگذارید داخل فر با حرارت ۱۹۰ درجه تا ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه .
این مواد به شما دو تا پیتزا بزرگ میده … . دستور نان پیتزا از سایت خوب http://yemalilar.com

ویدیو تهیه اشو اینجا ببینید

دوستتون دارم
فزی ?

مطالب مرتبط