دستورات پخت, دسرها

پاناکوتا زعفرانی

 

سلام فزی به همه شما دوستای قشنگم . بدو بدو دست به کار شو … آب دستته بذار زمین این دسر رو برای خانواده درست کن … خوشمزه تر از اینم مگه داریم 🤔 راحت تر مگه داریم ؟؟؟ چه جوری میشه انقدر یه دسر دلبر باشه 😍🤤 بریم با یه آموزش دیگه از فزی 😊 دستور این دسر از خودمه ☺😉

دسر زعفران
.
#دسرزعفرانی یا #پاناکوتا_زعفرانی :
۲۰۰گرم شیر (هر ۱/۴ پیمانه شیر معادل ۵۴ گرم )
۲۰۰ گرم خامه (هر پاکت خامه صورتی ۲۰۰ گرمه )
۶ گرم پودر ژلاتین (هر ق چ ژلاتین ۵ گرمه پس تقریبا ۱ ق چ پر و نصفی ق چایخوری باید استاندارد باشه )
۳۰ گرم شکر ( حدودا ۳ ق غ )
۱۰ گرم عسل (حدودا یک قاشق چ پر )
زعفران ۱/۸ ق چ (ببینید من برای دوبرابر این مقدار دسر ۱/۴ ق چ ریخته بودم کامل رنگ و بوی زعفران و ترکیبش عالی بود پس میتونید چشمی هم بریزید تا رنگ خوبی بگیره)
هل نوک کاردک
گلاب ۱ ق چ (اینم مطابق سلیقه اتون میتونید زیاد و کم کنید) .
.

دسر زعفرانی

 

ابتدا ۵۰ گرم شیر رو (اصلا مهم نیست چقدر یکمی از شیر رو بریزید مقادیر اینجا مهم نیست ) با پودر ژلاتین مخلوط کنید و اجازه بدید پودر ژلاتین و شیر به خورد هم برن یا در واقع گلوله های درشت درشت درست بشه . چند دقیقه کافیه . بقیه شیر و خامه و شکر و عسل و گلاب و زعفران رو باهم مخلوط کنید روی حرارت ملایم . و اون مخلوط ژلاتین و شیر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت ملایم انقدر هم بزنید تا خامه ها باز بشن و مواد یکدست بشن و زعفران رنگ قشنگی بگیره . بعد داخل ظرف بریزید و بگذارید خنک بشه. اگه میخواید از ظرف ژله استفاده کنید و دسر رو برگردونید باید بگم این پاناکوتا خیلی لطیفه یواش برش گردونید که درست برگرده و یهو ظاهرش خراب نشه ( میتونید پودر ژلاتین رو بیش تر هم بریزید تا یکم سفت تر بشه ولی من نرمشو دوست دارم 😉 البته این از وسواس در بیان اطلاعات برای راحتی کار شماست ها و الا مشکلی نداره 😛😜) . یا اینکه داخل لیوان های کوچک تک نفره سرو کنید. کلا اگه یک شب بمونه بهتر سفت میشه 😊😉
نوش جان
دوستتون دارم
فزی 😊
.پاناکوتا زعفرانی

#saffron
#saffronpannacotta
#saffroniran #saffron_irani #رمضان #رمضان_كريم #افطاری #دسر