دستورات پخت

همزن برقی و نکات مهم آن

همزن برقی

 

سلام به همه شما دوستای خوبم

خوب ویدئو پایین اطلاعات و دید کافی به شما حواهد داد تا در خرید همزن به نتیجه عالی ایی برسید.

از نظر من نکات مهم به صورت خلاصه اینه که به این دسته بندی جواب بدید:

  • کاربری شما چیه ؟ خونگی ، حرفه ایی
  • از یه همزن چی بیشتر براتون مهمه ؟ کیک درست کردن ، خمیر زدن و حجم کاری که انجام میدید چقدره ؟
  • قیمت
  • چقدر دوست دارید طول عمر داشته باشه و خدمات پس از فروشش خوب باشه یا نه !

حالا با توجه به این موارد و دسته بندی بالا به دسته بندی قیمت یک نگاهی بندازیم :

  • قیمت های حدود یک میلیون تا ۲ میلیون و حدودا ۱۰۰ دلار یا کمتر
  • قیمت های حدود ۲ میلیون به بالا قیمت بالای ۱۰۰ دلار

دسته اول شامل همزن غیرحرفه ایی و خونگی هستند(البته به جز همزن kitchenaid چون خونگیشم گرونه) و براتون همزن خوبی خواهند بود و با توجه به مارک، میزان کیفیت قطعات و طراحی دوام خواهند داشت.

دسته دوم شامل همزن های نیمه خرفه ایی و کیفیت متوسظ ، همزن حرفه ایی و با کیفیت طراحی بالا هستند.

طراحی همزن عامل مهم در دوام ، انجام صحیح و بی دردسر کارها و همچنین میزان قدرت دستگاه برای انجام امور سنگین است.

خوب این خیلی نکته مهمیه مثلا شما یک همزن میخرید و سر پره هاش با کاسه خیلی فاصله داره ! یا اینکه مدل پره و طراحی کاسه طوریه که همه مواد داخل کاسه همگن هم زده نمیشن !

موارد مربوط به طراحی قطعات و جنس شون در ویدیو توضیح داده شدند که در همه مارک ها مصداق دارند و باید در موردش خوب تحقیق کنید. مخصوصا در یوتیوب مدل دستگاه مد نظرتون رو جست و جو کنید و ویدیو های مربوطه اشو خوب نگاه کنید. چه جوری خمیر میزنه چه جوری کیک درست میکنه . یوتیوب منبع قابل اعتمادیه و اگه مطلبی توش پیدا نکردید یعنی اون مارک و اون همزن متفرقه است و قابل اعتماد نیست.

ویدیو پایین رو ببینید تا بتونید بهتر تصمیم بگیرید

همیشه شاد و همیشه سلامت باشید.