خشک کردن میوه و سبزیجات, طرز تهیه و دستورات پخت

طرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسب

طرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسب

طرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسب

بچه ها من اومدم با آموزش و طرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسب  …

طرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسبطرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسبطرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسب

نکات مهم  خشک کردن گوجه :

🍅برای خشک کردن گوجه چندین راه مختلف وجود داره که تمیز ترین و سریع ترین راهش خشک کردن در فر هست.
🍅گوجه ها با ضخامت یکسان برش داده شوند . حداقل ضخامت ۵ تا ۷ میلی متری .
🍅میزان دما با زمان خشک شدن رابطه الاکنگی داره هر چی دما بیش تر زمان کمتر . اما درصورتی که دما خیلی زیاد باشه گوچه ها سیاه میشه و تلخ.
🍅دمای خشک کردن میوه و یا گوجه و پیاز ۷۰ تا۱۰۰ درجه و مدت زمان بین ۲ تا ۵ ساعت هست. در صورتی که دما ۱۰۰ یا ۱۲۰ باشه باید حواستون به میوه یا گوجه باشه تا نسوزه. بهترین دما ۷۰ تا ۹۰ درجه و مدت زمان بیش تر هست.

طرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسبطرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسب

🍅درصورتی که نگران مصرف برق هستید وقتی گوجه ها بالای ۶۰ درصد رطوبت خودشون رو از دست دادند از فر خارج کنید و ادامه مرحله خشک شدن در هوای اتاق صورت بگیره و یا در معرض آفتاب.

🍅 فر گازی ، توستر و فر برقی در میزان دما و عملکرد بسیار متفاوت هستند . توستر به علت داشتن المنت شیشه ایی غیر از گرمای تولید شده تابش هم ایجاد میکند که ممکن است در نقاطی گوجه های شما زودتر بسوزد پس دما را کم کنید. در فر گازی کمترین دمای ممکن و بالاترین طبقه نسبت به شعله قرار داده شود. در فر برقی که استاندارد هست میتوان به راحتی و با خیالی آسوده با حالت فن کامل فرایند خشک شدن را انجام داد.

🍅نمک زدن یا نزدن دل بخواه است.

طرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسبطرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسبطرز تهیه گوجه خشک با ورقه های نچسب
.
🍅🍅🍅کاربردهای گوجه خشک که عطر و ترشی قوی تری نسبت به گوجه تازه دارد
در انواع خورشت و پاستا و پودر آن به عنوان ادویه در انواع غذاهای ایرانی مثل آبگوشت و خوراک قابل استفاده است .

🍅🍅🍅 میتوان در یخچال نگه داری نموند یا در داخل روغن زیتون که گوجه خوابانده شده در روغن زیتون قابل استفاده بر روی سالاد پیتزا و یا پاستا میباشد .
.

ویدئو

طرز تهیه گوجه خشک:

دوستدار شما
فزی 😊
.
نوش جان

‫0/5 ‫(0 نظر)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *