طرز تهیه نان ها, طرز تهیه و دستورات پخت

طرز تهیه نان کشمشی انگلیسی

نان کشمشی انگلیسی

این نان عصرانه بسیاااااار خوش بافت هست یعنی بی اغراق از بهترین نان هایی هست که درست کردم.  بنابراین  میتونید با یک نوع خمیر، چندین نان درست کنید !

مثلا نان نوتلا و گردو ، نان خرما ، نان شکلات رنده شده و گردو پس حتما این دستور رو دنبال کنید .

برای اینکه بافت نان عالی بشه روش های مختلفی وجود داره. یکی از اون روش ها استفاده از استارتر هست . اینجا از یک نوع استارتر ژاپنی استفاده کردم که ترکیب آرد و آب هست . کافیه آرد و آب حرارت ببینن تا به دمای ۶۰ درجه برسند. لازم نیست حتما دماسنج داشته باشید . کافیه منتظر بشید تا رد قاشق ته ظرف بمونه داخل فیلم هم کامل نشون دادم .

 


مواد لازم برای تهیه نان کشمشی انگلیسی :

خمیر

  • آرد نان فانتزی  ۲۶۰ گرم
  • نمک ۳ گرم
  • شکر ۴۰
  • تخم مرغ ۴۵ گرم
  • خمیرمایه ۴ گرم
  • شیر ۲۰ گرم (۵ گرم رو نگه دارید اگر لازم شد بریزید)
  • خامه ۵۰ گرم
  • مواد تانگژانگ ۸۰ گرم
  • کره ۳۰ گرم

مواد میانی

  • کره ۱۵ گرم
  • کشمش ۸۰ گرم
  • دارچین ۲ تا ۳ گرم
  • شکر ۱۵ گرم

میتونید مواد میانی رو در این دستور تغییر بدید و به نان شکلاتی ، نوتلا و.. تبدیلش کنید .

طرز تهیه

مراحل ورزدهی :

  1. همزدن  برای تشکیل خمیر حدودا ۲ دقیقه
  2. ورزدهی برای تشکیل شبکه گلوتی ۱۲ دقیقه
  3. همزدن با کره ۸ دقیقه برای رسیدن به تست پنجره
  4. استراحت اول برای پف کردن خمیر ۱ ساعت
  5. استراحت دوم ۱۵ دقیقه
  6. استراحت بعد از رول کردن و شکل دادن به نان حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه

برای پخت نان داخل فر با دمای ۳۵ درجه که هر ۱۰ تا ۲۰ دقیقه اسپری آب بپاشیم یا کاسه آب داغ بگذاریم برای ابنکه روی نان خشک نشه.
پخت در دمای ۱۷۵ درجه مدت ۲۰ دقیقه

ویدیو آموزشی نان کشمشی

آشپزخانه فزی عرضه کننده ورق تفلون نسوز کوکینگ لاینر

 

طرز تهیه نان ترکی پیده

طرز تهیه نان فوکاچا (فوکاچيا)

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش فزی

‫5/5 ‫(1 نظر)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *