دستورات پخت

نان فوکاچا

سلام سلاممم … این نان خیلی خوشمزه بود با عطر و بوی اویشن و خوشمزگی گوجه فرنگی ?

نان فوکاچا
مواد لازم :
گوجه گیلاسی : ۱۵۰ گرم
آرد : حدود ۴۰۰ گرم
آب : ۱ و ۱/۴ پیمانه
پودر خمیرمایه : ۱۶ گرم
روغن زیتون بکر : ۲ ق غ و مقداری هم برای روی نان
اویشن تازه یا رزماری تازه و یا پودر آویشن
نمک دریایی .
خمیر مایه را با ۱/۴ پیمانه اب ولرم بگذارید تا ۱۵ دقیقه استراحت کنه . بعد با باقی اب و روغن زیتون مخلوط و آرد اضافه کنید . ارد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست به دست و لطیف بیاد . یک طرف رو چرب کنید و خمیر رو بگذارید داخلش و روش رو بپوشونید و بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد خمیر رو پهن کنید به ضخامت نیم سانتی متر . گوجه های گیلاسی رو نصف کنید و داخل نان رو کمی با انگشت خالی کنید و گوجه بگذارید کمی نمک دریایی و آویشن بپاشید و بگذارید داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا کامل روش طلایی بشه .

 

منبع دستور : سایت خوب yemalilar.com
عکس : همسر جان ?? نوش جان ??
دوستتون دارم
فزی ?

مطالب مرتبط