پیتزاها, دستورات پخت

خمیرپیتزا

سلام فائزه به همه شما نازنین ها

 

یکی از خوشمزه ترین دستورهای خمیر پیتزا رو براتون آوردم.

خمیرپیتزا

نکات : 🍕خمیر پیتزا رو زیاد ورز بدید تا ببینید تفاوت ره از کجاست تا به کجا … قبل از استراحت اول البته
.
🍕🍕حتما فرتون رو از قبل داغ داغ کنید. ۲۰۰ درجه روی فن کامل 😉
.
🍕🍕🍕اگه فر گازی دارید طبقه وسط بگذارید بهتره . ۲۰ دقیقه پخت و اگه دوست دارید روش خوش رنگ بشه ۱ تا ۲ دقیقه گریل از بالا . حواستون باشه گریل که زدید رها نکنید برید . وایستید و ببینید چقدر میخواید طلایی بشه هر زمان اندازه بود از فر خارج کنید . .
🍕🍕🍕🍕 برای فر برقی دو حالت وجود داره . اگه پیتزاتون سوخاری دلخواه نشد شما آپشن حرارت دهی اشتباهی استفاده کردید ! بهترین حالت اینه اگه از قبل رو فن کامل گرم کردید . برای پخت بگذارید طبقه پایین پایین و فر و گریل از بالا و فن بزنید . تا نیمه های پخت بعد کلا حرارت فن و گریل رو خاموش کنید. و فقط حرارت از پایین بزنید . اگه دوست ندارید روش خیلی طلایی بشه ولی نونش سوخاری و ترد باشه پس در طول پخت کلا فر از پایین بزنید و مدت زمان بیش تری بهش زمان بدید اگه نهایتا کمی خواستید در پایان گریل از بالا بزنید و یک پیتزای چاق و چله و خوش رنگ تحویل بگیرید .

و اما #دستورخمیرپیتزا 🤤
این دستور ادیت شده توسط خودمه 😉 مقدار آرد رو دستکاری کردم اما دستور اصلی از سایت خوب http://yemalilar.com هست .
#خمیرپیتزا :
۲ پیمانه آرد نان فانتزی یا آرد نان بربری ، تافتون و یا لواش آرد سه صفر استفاده نکنید ( دستور اصلی ۴ پیمانه بود من نرم تر دوست دارم )
۱ پیمانه آب ولرم
۱/۳ پیمانه روغن زیتون بکر
۱ ق چ نمک دریا
۱ ق چ پودر سیر (این موارد برای خوش عطر شدن نان هست و قابل حذف !)
۱ ق چ پودر آویشن (اینم مثل پودر سیر اما نگم براتونه اینو حذف نکنید 🤤)
مقداری رزماری خشک هم میتونید بریزید اگه داشتید
۲ ق چ پودر خمیر مایه خشک .
.
این مقدار خمیر یک پیتزا خانواده میشه 😉 ینی در حد ۳ نفر 😊
.
همه مواد خشک رو ترکیب کنید و بعد مواد تر رو اضافه کنید. تا جایی که آرد احتیاج داشت اضافه کنید تا به دست نچسبه. بعد رمز کار اینه خوب ورز بدید … خوب ورز دادن خمیر رو زیر و رو میکنه… بعد یک جای گرم قرار بدید تا دو برابر پف کنه اگه دو برابر پف نکرد یا مثل فیلم ها نشد یعنی یک جای کار میلنگه پس پیتزاتون خوب نمیشه ! وقتی استراحت تمام شد خیلی بهش آرد نزنید برای اینکه به دستتون نچسبه کمی که ریختید کافیه دست هاتون رو چرب کنید با روغن زیتون و روی صفحه پخش کنید . لبه های خمیر رو مثل من با ارتفاعی بیش تر بگذارید بمونه تا مواد داخل پیتزا هم بیرون نریزه هم خوشگل تر و خوشمزه تر بشه … مواد پیتزا رو داخلش بریزید و بگذارید داخل فر . احتیاج به پختن و درآوردن و .. نداره … زمان پخت پیتزا ۲۰ دقیقه در فر کاملا گرم شده با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه است .. .
.
من تو پیتزاهام #پیازکاراملی میریزم 🤤 پیاز خلالی ریز رو بهش ادویه و روغن زیتون میزنم و دما رو خیلییی کم میکنم وقتی سفید شد (نذارید پیاز داغ بشه ها ) بهش آب مرغ یا گوشت میزنم در حد اینکه خیس بخوره نه زیاد .. بعد آروم پختشو ادامه میده وایییی خیلی خوشمزه است 😭
.
.
نوش جان
دوستتون دارم
فزی 😊
.

 

خمیر پیتزاخپیرپیتزا

مطالب مرتبط