طرز تهیه پیتزا, طرز تهیه و دستورات پخت

طرز تهیه خمیر پیتزا

خمیر پیتزا چگونه درست میشود

خمیر پیتزا چگونه درست میشود؟

سلام فائزه به همه شما نازنین ها

یکی از خوشمزه ترین دستورهای خمیر پیتزا رو براتون آوردم.طرز تهیه خمیر پیتزا رو با هم می بینیم.

نکات تهیه خمیر پیتزا :

🍕خمیر پیتزا رو زیاد ورز بدید تا ببینید تفاوت ره از کجاست تا به کجا … قبل از استراحت اول البته
.
🍕🍕حتما فرتون رو از قبل داغ داغ کنید. ۲۰۰ درجه روی فن کامل 😉
.
🍕🍕🍕اگه فر گازی دارید طبقه وسط بگذارید بهتره . ۲۰ دقیقه پخت و اگه دوست دارید روش خوش رنگ بشه ۱ تا ۲ دقیقه گریل از بالا . حواستون باشه گریل که زدید رها نکنید برید . وایستید و ببینید چقدر میخواید طلایی بشه هر زمان اندازه بود از فر خارج کنید . .
🍕🍕🍕🍕 برای فر برقی دو حالت وجود داره . اگه پیتزاتون سوخاری دلخواه نشد شما آپشن حرارت دهی اشتباهی استفاده کردید ! بهترین حالت اینه اگه از قبل رو فن کامل گرم کردید . برای پخت بگذارید طبقه پایین پایین و فر و گریل از بالا و فن بزنید .

تا نیمه های پخت بعد کلا حرارت فن و گریل رو خاموش کنید. و فقط حرارت از پایین بزنید . اگه دوست ندارید روش خیلی طلایی بشه ولی نونش سوخاری و ترد باشه پس در طول پخت کلا فر از پایین بزنید و مدت زمان بیش تری بهش زمان بدید اگه نهایتا کمی خواستید در پایان گریل از بالا بزنید و یک پیتزای چاق و چله و خوش رنگ تحویل بگیرید .

و اما

دستورخمیرپیتزا 🤤

این دستور ادیت شده توسط خودمه 😉 مقدار آرد رو دستکاری کردم اما دستور اصلی از سایت خوب http://yemalilar.com هست .

مواد لازم برای خمیرپیتزا :

  • ۲ پیمانه آرد نان فانتزی یا آرد نان بربری ، تافتون و یا لواش آرد سه صفر استفاده نکنید ( دستور اصلی ۴ پیمانه بود من نرم تر دوست دارم )
  • ۱ پیمانه آب ولرم
  • ۱/۳ پیمانه روغن زیتون بکر
  • ۱ ق چ نمک دریا
  • ۱ ق چ پودر سیر (این موارد برای خوش عطر شدن نان هست و قابل حذف !)
  • ۱ ق چ پودر آویشن (اینم مثل پودر سیر اما نگم براتونه اینو حذف نکنید 🤤)
  • مقداری رزماری خشک هم میتونید بریزید اگه داشتید
  • ۲ ق چ پودر خمیر مایه خشک .
    .
    این مقدار خمیر یک پیتزا خانواده میشه 😉 ینی در حد ۳ نفر 😊


.
همه مواد خشک رو ترکیب کنید و بعد مواد تر رو اضافه کنید. تا جایی که آرد احتیاج داشت اضافه کنید تا به دست نچسبه. بعد رمز کار اینه خوب ورز بدید … خوب ورز دادن خمیر رو زیر و رو میکنه…

  • بعد یک جای گرم قرار بدید تا دو برابر پف کنه اگه دو برابر پف نکرد یا مثل فیلم ها نشد یعنی یک جای کار میلنگه پس پیتزاتون خوب نمیشه ! وقتی استراحت تمام شد خیلی بهش آرد نزنید برای اینکه به دستتون نچسبه کمی که ریختید کافیه دست هاتون رو چرب کنید با روغن زیتون و روی صفحه پخش کنید .

لبه های خمیر رو مثل من با ارتفاعی بیش تر بگذارید بمونه تا مواد داخل پیتزا هم بیرون نریزه هم خوشگل تر و خوشمزه تر بشه … مواد پیتزا رو داخلش بریزید و بگذارید داخل فر . احتیاج به پختن و درآوردن و .. نداره … زمان پخت پیتزا ۲۰ دقیقه در فر کاملا گرم شده با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه است.

خمیر پیتزا چگونه درست میشود
.
من تو پیتزاهام پیازکاراملی میریزم 🤤 پیاز خلالی ریز رو بهش ادویه و روغن زیتون میزنم و دما رو خیلییی کم میکنم وقتی سفید شد (نذارید پیاز داغ بشه ها ) بهش آب مرغ یا گوشت میزنم در حد اینکه خیس بخوره نه زیاد .. بعد آروم پختشو ادامه میده وایییی خیلی خوشمزه است 😭
.
.
نوش جان
دوستتون دارم
فزی 😊
.

خمیر پیتزا چگونه درست میشود

 

آشپزخانه فزی عرضه کننده ورق تفلون نسوز کوکینگ لاینر

 

طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه و مخصوص به روش فزی

طرز تهیه نان کشمشی انگلیسی

نکات مهم در خرید همزن برقی از زبان فزی

طرز تهیه کیک بدون فر (کیک قابلمه‌ای) با ورقه نچسب

طرز تهیه کباب بادمجان تنوری ترکیه ایی

طرز تهیه چیز کیک تمشک یخچالی

‫5/5 ‫(1 نظر)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *